Varna24.bg кметът на района Христо Христов по повод на писмото, изпратено

...
Varna24.bg кметът на района Христо Христов по повод на писмото, изпратено
Коментари Харесай

Кметът на Младост отговори на майката с 4-те деца! Съгласни ли сте с него?

Varna24.bg кметът на региона Христо Христов във връзка на писмото, изпратено от майката на четири деца Нона Йотова.
"Запознат съм с казуса. Имам голямото предпочитание да оказа помощ, само че няма нито едно свободно общинско жилище в региона. Сами си дайте сметка какво ще стане, в случай че всички тези чакащи 850 фамилии напишат по едно такова писмо, ще се реши ли с това казуса? 
Най-много да излезе някоя боксониера или гарсониера в региона, а това семейство с четири деца не може да живее при такива условия. 
Най-разумно е хората да се извърнат към Община Варна и да се види дали от фонд "Резервен " не може да им се даде жилище. 
Освен това съм на мнение, че това семейство би трябвало да помисли само да се оправи с проблемите си. Не може постоянно да се чака на общината или на страната.
Толкова доста хора теглят заеми и изплащат жилища цялостен живот. Освен това не е наложително да се живее във Варна. В покрайнините се продават доста къщи на напълно налични цени. Варианти има доста. Не е ли редно някой като основава 4 деца да носи отговорност за тях и да постави грижи за естественото им развъждане, вместо да се търсят непрекъснато отговорни някъде другаде? ", разяснява Христо Христов. 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР